Projecten 2020

2020 was natuurlijk ook voor STS een vreemd jaar. Wij zijn echter geen dag dicht geweest en hebben zowel online als op locatie de projecten uitgevoerd.

2020 was natuurlijk ook voor STS een vreemd jaar. Wij zijn echter geen dag dicht geweest en hebben zowel online als op locatie de projecten uitgevoerd. Online hebben we hiervoor een extra feature geïntroduceerd: een 3-D bril. Ook hebben we dit jaar intern in de productie een en ander aangepast. De kantoren zijn volledig vernieuwd, de elektra afdeling en magazijn is verplaatst en de kantine is omgetoverd in een heuse green-room.

Qua projecten begint 2021 voor STS ook goed. De continuïteit die we in 2020 hebben laten zien heeft zicht vertaald in vertrouwen van onze klanten en daarmee ook nieuwe opdrachten.

De projecten die we hebben uitgevoerd zijn: in-bedrijfname Afas Experience Centre Theater Leusden, Gillian Lynne Theatre drumm revolve control, Theater Apeldoorn twee zalen nieuwe SIL3 besturing trekkenwand, De Lamar Mar Theaters nieuwe besturing goederenlift, Circus Theater Scheveningen nieuwe trekkenwand besturing en lieren, Technische Universiteit Delft preset lier voor Wolk of Fame, Magic Mike Australie tour, Tina Nederland, BTTF, Poto Uk tour, U bevindt zich hier, Frozen Londen, Aida Korea Tour, Ghost Korea.

Op stapel staan nu 4 grote projecten in China: daar draait alles gewoon weer. Maar ook Bedknops & Broomsticks UK tour, Beauty UK Tour, Johan Cruijf, Phantom of the Opera in London, Oliver! In Japan en Hairspray in London.