De ketting is zo sterk als de zwakste schakel. Dit is waarom we niet alleen de installatie maar ook de inbedrijfstelling, het onderhoud, opleiding en certificering leveren. U kunt een hoog niveau van after sales op onze totale dienstverlening verwachten. Meer informatie? Neem contact met ons op!

ONDERHOUD

Wij voeren jaarlijks onderhoud en inspectie van onze installaties zelf uit. Op deze wijze zijn we in staat om aan waardevolle feedback van onze installaties direct gevolg te geven. Uiteraard kunnen wij ook online real-time service verlenen op al onze installaties.

TRAINING

Wij bieden training op alle aspecten van onze installaties. Wij zijn in staat om de opleiding niet alleen voor operators maar ook voor technical troubleshooter service. Daarnaast kunnen wij trainingen verzorgen voor alle aspecten van aerial performer flying, zowel voor de technical staff als de performers. Dit omvat o.a. veilige werkmethoden en reddingsprocedures.

CERTIFICATIE

De certificering van onze systemen wordt uitgevoerd door derde partijen, waaronder de TUV en het Nederlands Liftinstituut.