stsontage logo

Organisatie

Silicon Theatre Scenery B.V, (STS) is opgericht in 2001, in eerste instantie samen met Joop van den Ende Theaterproductions BV. Vandaag de dag heeft STS zich wereldwijd ontwikkeld tot een marktleider, actief van West End tot Broadway. STS werkt voor producenten zoals Disney, Stage Entertainment, Andrew Lloyd Webber, Cameron Mackintosh en Robin de Levita.

We hebben meer dan 50 shows geautomatiseerd waaronder Tarzan, The Lion King, Rocky, The Lord of the Rings, Mamma Mia, Soldaat van Oranje en The Phantom of the Opera. Onze hijsinstallaties en trekkenwanden vindt u terug in theaters, zoals het Nationaal Dans Theater (Scheveningen), DeLaMar Theater (Amsterdam), de Bolshoi en MDM Theaters (Moskou) en het Koninklijk Concertgebouw (Amsterdam).

Uniek in onze aanpak is de integratie van theaterproductie, kettingtakel- en performer fly installaties waarbij gebruik wordt gemaakt van standaard prefabricatie modules, die eenvoudig te installeren en te onderhouden zijn.

Een ander pluspunt is de continuïteit die wij bewezen hebben zowel producttechnisch als organisatorisch: vanaf 2001 is het hart van onze organisatie en ons automatiseringsplatform onveranderd gebleven. Als gevolg daarvan functioneren onze producten met dezelfde (netwerk)verbindingen, die dezelfde vertrouwde look & feel voor operators brengen.

Onze partners: