Innovatie en erfgoed: nieuw flywall automatiseringssysteem bij de Eendracht

Eerder dit jaar heeft Silicon Theatre Scenery met trots een nieuw SIL3 flywall automatiseringssysteem geïnstalleerd in het sociaal cultureel centrum De Eendracht in Gemert, in het zuidoosten van Nederland. Dit centrum biedt onderdak aan een theater, een bibliotheek en een filmhuis, en dient als cultureel hart van de gemeenschap.

Een rijke geschiedenis

Het gebouw van De Eendracht heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1916, toen het begon als een zuivelfabriek. Door de jaren heen heeft het centrum zich ontwikkeld tot een veelzijdige culturele locatie die een breed scala aan activiteiten en evenementen aanbiedt.

 

Moderne technologische innovatie

Ons team heeft hard gewerkt om een geavanceerd SIL3 flywall automatiseringssysteem te installeren, wat zorgt voor naadloze en indrukwekkende theaterproducties. Deze technologie verhoogt niet alleen de efficiëntie van de voorstellingen, maar draagt ook bij aan een onvergetelijke ervaring voor het publiek.

 

Training en samenwerking

Bij de installatie van het nieuwe systeem hoorde ook een uitgebreide training voor de technici van Theater De Eendracht. De training werd gegeven in de vergaderzaal van het theater, waar onze experts de technici opleidden in het gebruik van het nieuwe SIL3 flywall controlesysteem met de Asterix desk. Na afronding van de cursus ontvingen de technici hun certificaat, wat hun nieuwe vaardigheden bevestigde en hun klaarstoomde voor het werken met de geavanceerde technologie.

Technici van Theater De Eendracht tijdens hun training voor het nieuwe SIL3 flywall controlesysteem.

Blijf op de hoogte

Bij Silicon Theatre Scenery blijven we innoveren en streven we ernaar om de grenzen van theatertechnologie te verleggen. Volg ons voor meer updates over onze projecten en innovaties in de theatertechnologie.

De technici van Theater De Eendracht met hun certificaten na de cursus.