De magie van The Phantom of the Opera in Wenen

Het begin van dit jaar bracht een spannend project voor Silicon Theatre Scenery in het Wiener Raimund Theater in Wenen. Ons team kreeg de eer om het decor voor de iconische productie van The Phantom of the Opera te automatiseren.

Automatisering van het decor

We begonnen het jaar met het laden van geautomatiseerde decorelementen in het theater. Dit project vroeg om precisie en innovatie, zodat elke scène naadloos kon overgaan en de betoverende sfeer van de opera versterkt werd. Onze systemen zorgden ervoor dat het decor op magische wijze tot leven kwam, waardoor het publiek volledig werd ondergedompeld in de tijdloze pracht van het verhaal.

Waar technologie en kunst elkaar ontmoeten

Bij Silicon Theatre Scenery zijn we trots op ons vermogen om technologie en kunst te combineren. Dit project in Wenen was een perfecte illustratie van hoe wij met geavanceerde techniek bijdragen aan de magie van het theater. We zijn dankbaar dat we een rol konden spelen in het vernieuwen van deze klassieke productie met onze cutting-edge automatiseringsoplossingen.

Blijf op de hoogte

We kijken ernaar uit om meer van onze spannende projecten en innovaties te delen. Houd onze website en socials in de gaten voor updates en ‘behind-the-scenes’ verhalen van onze avonturen op de wereldwijde theaterpodia!

Raimundtheateri1
unnamed (1)