Frozen betovert het AFAS Circustheater Scheveningen

Op 9 juni kwam de betoverende wereld van Frozen tot leven in het Circustheater in Scheveningen met een spectaculaire première. Dit langverwachte evenement markeerde de Nederlandse debuut van de geliefde musical en veroverde het publiek met adembenemende optredens en verbluffende visuele effecten.

Een avond om nooit te vergeten

De premièreavond was een grootse aangelegenheid, bijgewoond door een scala aan beroemdheden, theaterliefhebbers en speciale gasten. Het publiek werd meegenomen naar het magische koninkrijk Arendelle, waar ze het hartverwarmende verhaal van zusterliefde, avontuur en magie konden ervaren door middel van betoverende optredens en geavanceerde podiumtechnologie.

De magie achter de schermen

Bij STS waren we vereerd om deel uit te maken van deze ongelooflijke productie en zorgden we ervoor dat elk technisch aspect soepel verliep. Ons team werkte onvermoeibaar om de ijzige landschappen en betoverende wereld van Frozen tot leven te brengen, zodat de magie zowel op het podium als achter de schermen voelbaar was.

Sterke performances en visueel genot

De cast leverde uitstekende prestaties en bracht geliefde personages als Elsa, Anna en Olaf tot leven. De visuele effecten, gecombineerd met spectaculaire decors, lieten het publiek in verwondering achter. Van het glinsterende ijspaleis tot de bruisende straten van Arendelle, elke scène was perfect uitgevoerd en creëerde een meeslepende ervaring die nog lang zal worden herinnerd.

Een succesvolle samenwerking

Het succes van de première was het resultaat van een naadloze samenwerking tussen het productieteam, de cast, de crew en technische experts. Onze bijdrage aan de technische opzet speelde een cruciale rol om te garanderen dat elk moment van de show vlekkeloos werd uitgevoerd, wat bijdroeg aan de algehele magie van de avond.

Vooruitkijkend

Nu Frozen zijn reeks voorstellingen voortzet in het Circustheater, kijken we uit naar nog meer avonden vol verwondering en betovering. Deze première vormt het startsein voor een serie voorstellingen die het publiek van alle leeftijden zal blijven bekoren. We zijn trots dat we een rol hebben gespeeld in het tot leven brengen van dit geliefde verhaal en de vreugde die het iedereen zal brengen.

Voor meer updates en een kijkje achter de schermen, blijf onze kanalen volgen. Op naar nog vele magische momenten op het podium!