Wanted

STS zoekt creatieve geesten om ons theatertechniek team te versterken!

Bij Silicon Theatre Scenery (STS) zijn we op zoek naar nieuw talent om ons toegewijde team te versterken. We vieren innovatie, passie en de unieke combinatie van technologie en creativiteit die theater tot leven brengt. Daarom roepen we onze community op: ken je iemand kent wiens technische creativiteit en expertise ons team kunnen versterken? Voor de gouden tip die ons verbindt met nieuwe teamgenoten bieden we een beloning van €2.500,-.

Jouw inbreng is onmisbaar

We zoeken naar mensen die niet alleen vaardigheden en ervaring meebrengen, maar ook een frisse blik en nieuwe ideeën. Of je nu een professional in de industrie bent of iemand kent die perfect zou passen binnen ons team, we horen graag van je.

Hoe kun je deelnemen?

Bekijk de volledige lijst van openstaande functies in het vacatureoverzicht op onze site. Als je iemand weet die geschikt is of zelf geïnteresseerd bent in een van de rollen, reageer dan via het contactformulier op de desbetreffende vacaturepagina. We lichten de voorwaarden voor de beloning graag toe in een reactie op jouw tip.