Philharmonie Haarlem

Previous slide
Next slide

BEWEEGBARE VLOER

In 2014 is de Grote Zaal van de Philharmonie Haarlem verbouwd tot een multi-inzetbare zaal met tal van mogelijkheden voor de zalenverhuur.

Dankzij de verbouwing is de zaal voorzien van een flexibel stoelenplan en een beweegbare vloer. De stoelen zijn verplaatsbaar en kunnen naar wens worden opgesteld en zelfs uit de zaal worden gehaald. De vloer van 350 m2 is flexibel: van de oplopende tribune kan in een handomdraai een vlakke vloer worden gemaakt. Met deze aanpassingen is elk denkbare opstelling mogelijk en kan de zaal worden ingezet voor evenementen, beurzen, congressen, popconcerten, feesten, gala’s, dinnershows en meer.

STS heeft de vloer geleverd in combinatie met de hydraulische aansturing en de luchtbalg om het onderliggende planum te kunnen afsluiten.

KETTINGTAKELS

In 2014 heeft STS in totaal 16 centraal bedienbare kettingtakels geleverd. De capaciteit van deze Prolyte takels is 500 kg D8+ 4 m/min. De takels zijn uitgevoerd met een dubbele rem, veiligheidsfactor 10, slipkoppeling niet tussen rem en aandrijving en eindschakelaars.