Ghost

Vorige slide
Volgende slide
Play Video

Project omvang

Deze productie is door STS geautomatiseerd en telt meer dan 50 assen.

De musical Ghost, die gebaseerd is op de Academy Award winnende film, met in de hoofdrollen Patrick Swayze, Whoopi Goldberg en Demi Moore, komt volgende zomer naar het Piccadilly Theatre in Londen. 

De grandioze nieuwe musical GHOST, gebaseerd op de fenomenale Oscar winnende film van Paramount Pictures, geschreven door Bruce Joel Rubin en met in de hoofdrol Patrick Swayze, Demi Moore en Whoopi Goldberg , opent in het Piccadilly Theatre in juni 2011. 

Een tijdloze fantasie over de kracht van liefde waarin Sam als een geest opgesloten zit tussen deze wereld en de volgende, terwijl hij probeert te communiceren met zijn vriendin Molly door middel van een nep paragnost, in de hoop haar uit de klauwen van zijn moordenaar te houden. 

Een rollercoaster in de achtbaan van romantiek, drama en opwinding, Bruce Joel Rubin paste zijn Oscar-winnende script aan voor het podium. GHOST is voorzien van prachtige nieuwe muziek en tekst, geschreven door Grammy Award-winnende legendes Dave Stewart (Eurythmics) en Glen Ballard (schrijver van de Michael Jackson’s Man in the Mirror), en biedt ook de onvergetelijke ‘Unchained Melody’. 

Geregisseerd door de multi-award-winnende Matthew Warchus, ontworpen door Rob Howell en met buitengewone en prachtige podium-effecten door Paul Kieve (illusionist voor Harry Potter en de Gevangene van Azkaban), belooft GHOST een magische nacht te brengen, die de geesten laat opstijgen in wat dé theatrale gebeurtenis van 2011 zal worden .