Ducktastic

Previous slide
Next slide

Project omvang

Deze komedie gaat over een illusionist die na een ongeval met een emoe zijn licentie is kwijtgeraakt om in Las Vegas op te mogen treden. Een comeback via West End moet zijn carrière redden. Samen met een eigenaar van een dierenwinkel uit Portsmouth, zet hij een voorstelling neer rond een eend. Het stuk wordt opgevoerd in twee theaters: theatre Royal in Newcastle en het Albery in Londen.

De muziek is van Steve Parry, auteur, Hamish McColl and Sean Foley, director: Kenneth Branagh, producer: David Pugh Ltd, designer: Alice Power, choreograph: Michael Rooney; licht design: Patrick Woodroffe. In de cast zaten bekende namen als Sean Foley, Hamish McColl

STS heeft de aansturing en de beveiliging geleverd voor drie toneelliften. Een belangrijk onderdeel zijn de safe edges als bescherming tegen knelgevaar. Een safe edge bestaat uit een rubber profiel met een contactstrip. Het systeem schakelt zowel bij contact- als draadbreuk. Het signaal komt binnen op een veiligheidsrelais, die op dezelfde wijze als een noodstop is aangesloten. Resetten kan zowel automatisch als handmatig. De afmetingen van de bumper zijn afhankelijk van de remweg die weer afhangt van de maximale decceleratie en maximum snelheid.