Innovatie en verbinding in de hoofdrol: het succes van CUE 2024

15 t/m 17 januari stonden in het teken van event-, installatie- en entertainmenttechnologie tijdens CUE 2024. En het was opnieuw een succesvol jaar voor de beurs. Silicon Theatre Scenery (STS) greep deze kans om diep in de nieuwste trends en innovaties van onze industrie te duiken.

Verbinding en inzichten

Terugkijkend op CUE 2024, waardeert Silicon Theatre Scenery de kans om in contact te komen met de gemeenschap. De vakbeurs van dit jaar, die gekenmerkt werd door een ongekende opkomst, bood ons uitzonderlijke mogelijkheden om in contact te komen met professionals uit de sector. Dit leidde tot zinvolle uitwisselingen en een gedeeld enthousiasme voor technologische ontwikkelingen in het theater. Het succes van CUE 2024, met levendige discussies en de introductie van innovatieve oplossingen, onderstreept het belang van samenwerking en netwerken om de industrie vooruit te helpen.

Recordbrekende opkomst

Met een recordaantal bezoekers van 9.337 en een uitverkochte beursvloer onderstreepte CUE zijn cruciale rol in de industrie. De expositie viel op door de innovatieve showcases en diepgaande netwerkmogelijkheden, die het groeiende belang van en de vraag naar technologische vooruitgang in live entertainment benadrukten.

Vooruitkijkend

CUE heeft zich wederom bewezen als een waardevol platform voor verbinding en ontdekking binnen de sector van theatertechnologie. STS kijkt uit naar toekomstige evenementen om deze relaties voort te zetten en verder bij te dragen aan de evolutie van onze industrie.

Tot de volgende!