Geavanceerde theatertechnologie van STS bij Moulin Rouge! De Musical

Het Beatrix Theater in Utrecht staat momenteel in het teken van het spectaculaire Moulin Rouge! De Musical. Silicon Theatre Scenery heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de technische realisatie van deze show door het leveren van de geavanceerde flywall en vloerautomatisering. Deze productie heeft nu een nieuw record gevestigd in het theater met het grootste aantal geautomatiseerde assen ooit.

Technische perfectie achter de schermen

Bij STS zijn we trots op onze bijdrage aan dit visuele meesterwerk. Dankzij de innovatieve automatiseringstechnieken die we hebben geïnstalleerd, kunnen scènes naadloos en snel wisselen, wat de indrukwekkende podiumpresentatie nog verder versterkt. Onze systemen zorgen ervoor dat elk detail van de show tot in de puntjes klopt en het publiek volledig wordt meegenomen in de ervaring.

Een nieuwe standaard voor theaterproducties

Moulin Rouge! De Musical zet de toon voor toekomstige producties in Nederland, met geavanceerde technologieën die de grenzen van wat mogelijk is in het theater steeds verder verleggen. Het succes van deze productie is een prachtige samenwerking tussen het creatieve team, de cast en de technici, en wij zijn dankbaar dat we hier een onderdeel van mochten zijn.

Benieuwd naar meer verhalen achter de schermen van wereldwijde theaterproducties? Blijf ons volgen voor updates over onze nieuwste projecten!